Luksus spabad
Jacuzzi ® Inc. er verdens største Luksus spabad producent, med en årlig omsætning på 7,5 milliarder, fordelt på 15 fabrikker verden over.
Jacuzzi ® opfandt Luksus spabad - eller rettere massagebadet ...!
 
Jacuzzi ® er på verdensplan det altdominerende Luksus spabad firma, så det vil altid være det firma, journalister vil kaste sig over, hvis noget går galt i branchen. - Derfor må så stort et firma altid have orden i tingene.
 
F.eks. på miljøsiden. Jacuzzi ® bruger ikke KLOR som rensemiddel, men et produkt som både er allergitestet og nedbrydeligt i naturen.
 
Der bruges kun allergitestede materialer og alle rør til fremføring af dit badevand er lavet af økologisk fremstillede materialer.
 
Intet er tilfældigt med et luksus spabad fra Jacuzzi DK. - F.eks. sikrer retning samt antallet af dyser, at du bliver masseret korrekt, så blodgennemstrømningen øges opad - op mod hjernen, så du bliver frisket op og får lidt mere energi.
 
Med kvitteringen på en luksus spabad fra en autoriseret forhandler, er du sikret en total garanti (uden betingelser!) i 5 år!
.
 
  
 
Jacuzzi i Danmark - Novibad A/S
Lyngbyvej 32
2100 København Ø
Danmark
Telefon: +45 48 16 30 89
E-mail:
info@jacuzzispa.dk CVR-nr: 33783779
 
 
 
Spabad
Et godt spabad mindsker smerter og stress når du lader dig massere i vandet.
Det er pragtfuldt at slappe af, når man er træt. Der findes ikke noget skønnere, end en tur i et spabad, når man har brug for at få ny energi, og det kan du nok ikke gøre bedre end i et godt spabad .!
 
Er et spabad luksus. Nej et godt spabad f.eks. et rigtigt Jacuzzi® giver dig en reel massage i det varme vand og løsner spændinger op, som kun et godt spabad kan gøre det, det er ikke luksus, det burde være enhver forundt at have adgang til et godt spabad.
 
Hvad skal du vælge
Der findes utallige typer og udgaver af spabad. Du skal være parat til at ofre noge på projectet - du ved godt at pris og kvalitet hænger sammen, et spabad er ikke bare et spabad, der er forskel på hvilken plast de er lavet af, et spabad skal kunne tåle mange års brug, uden at blive mat og kedelig i udseende. Mange et spabad støjer ganske meget. Der vil altid komme støj fra vandet, i et spabad, når presses fra rørene og ud igennem dyserne - men i mange spabad vil motor/ pumpe overdøve vandets naturlige støjniveau. Læg også mærke til om du skal bruge klor i dit spabad, eller om det renses med nedbrydelige midler. Har du tænkt på om dit spabad skal være et højre- eller venstrevendt eller måske et hjørne spabad, vidste du at nogle firmaer har mange flere farver end hvid, skal dit næste spabad være sort, rosa, blåt eller bare en brækket hvid.
 
Vil du vide mere om dit nye spabad, så klik ind på
www.jacuzzispa.dk eller ring til 48 16 30 89, hvor du kan få meget mere at vide om dit næste spabad