Udendørs spabad

Udendørs spabad og spa i det hele taget er noget forholdsvis nyt - det blev opfundet af Jacuzzi ®, i USA, i halvtredserne.
 
Jacuzzi ® udendørs spabad hører til på top-50 i Best-Brand world-wide. At være den største i verden forpligter bl.a. til, at lave et godt produkt, at føre en bevidst miljøpolitik samt kontinuerligt at udvikle sine produkter.
 
Et Jacuzzi ® udendørs spabad renses automatisk for bakterier og mikroorganismer helt uden brug af klor...!
 
Det indvendige kar i et udendørs spabad fra Jacuzzi ® er produceret i en usædvanligt hårdfør designer-plast, der tåler vind og vejr, højtryksspuling, og alle almindelige rengøringsmidler.
 
En original udendørs spabad fra Jacuzzi ® skal ikke poleres op med autovoks eller andre pudsemidler - dit spa vil om 10 år se næsten nyt ud.
 
Her i Skandinavien har vi mange stjerneklare frostnætter, hvor nydelsen af et udendørs spabad fra Jacuzzi ® er helt i top.
 
Udendørs spabad fra Jacuzzi ® er et mesterstykke i rent og klart vand
.
 
  
 
Jacuzzi i Danmark - Novibad A/S
Lyngbyvej 32
2100 København Ø
Danmark
Telefon: +45 48 16 30 89
E-mail:
info@jacuzzispa.dk CVR-nr: 33783779
 
 
 
Spabad
Et godt spabad mindsker smerter og stress når du lader dig massere i vandet.
Det er pragtfuldt at slappe af, når man er træt. Der findes ikke noget skønnere, end en tur i et spabad, når man har brug for at få ny energi, og det kan du nok ikke gøre bedre end i et godt spabad .!
 
Er et spabad luksus. Nej et godt spabad f.eks. et rigtigt Jacuzzi® giver dig en reel massage i det varme vand og løsner spændinger op, som kun et godt spabad kan gøre det, det er ikke luksus, det burde være enhver forundt at have adgang til et godt spabad.
 
Hvad skal du vælge
Der findes utallige typer og udgaver af spabad. Du skal være parat til at ofre noge på projectet - du ved godt at pris og kvalitet hænger sammen, et spabad er ikke bare et spabad, der er forskel på hvilken plast de er lavet af, et spabad skal kunne tåle mange års brug, uden at blive mat og kedelig i udseende. Mange et spabad støjer ganske meget. Der vil altid komme støj fra vandet, i et spabad, når presses fra rørene og ud igennem dyserne - men i mange spabad vil motor/ pumpe overdøve vandets naturlige støjniveau. Læg også mærke til om du skal bruge klor i dit spabad, eller om det renses med nedbrydelige midler. Har du tænkt på om dit spabad skal være et højre- eller venstrevendt eller måske et hjørne spabad, vidste du at nogle firmaer har mange flere farver end hvid, skal dit næste spabad være sort, rosa, blåt eller bare en brækket hvid.
 
Vil du vide mere om dit nye spabad, så klik ind på
www.jacuzzispa.dk eller ring til 48 16 30 89, hvor du kan få meget mere at vide om dit næste spabad